Betonbedrijf

Je zoekt een baan in de bouw, het liefst een beetje in de buurt van Budel? Dan is het goed dat je hier bent. Misschien ken je Vlassak al van naam. Maar nu lees je dat we ook nog eens de ideale werkgever zijn. Met onze omvang kunnen we tegen een stootje en dankzij de verschillende bedrijfsonderdelen en activiteiten bieden we je altijd nét wat meer. Past een baan niet (meer) bij je, dan kun je binnen Vlassak nog alle kanten uit.

De schaal van ons bedrijf is precies zoals wij die graag zien. Met ruim 160 medewerkers zijn we een flink bedrijf in Limburg en Brabant. Tegelijkertijd voelt het bij ons echt als een familiebedrijf waar iedereen elkaar kent. Onze bouwgroep bestaat uit vier bedrijven: een bouwbedrijf, betonbedrijf, timmerbedrijf en groothandel in bouwmaterialen. Je hebt dus veel verschillende collega’s met allemaal hun eigen specialisme. Daar kun je veel van leren. In je dagelijkse werk heb je vooral te maken met je directe collega’s. Een hechte club die veel voor elkaar over heeft.

We gaan informeel met elkaar om, vieren mooie projecten samen en organiseren regelmatig leuke activiteiten vanuit het bedrijf en onze personeelsvereniging. Je voelt je vanaf de eerste dag onderdeel van het Vlassak team.

Het werk dat we maken is heel veelzijdig. Stevig doorbouwen aan een rijtje seriewoningen wisselen we af met een kleinschalig appartementencomplex, vakantiebungalows of de renovatie van een monument. Diezelfde afwisseling zie je terug bij het betonbedrijf en het timmerbedrijf. Het maakt je werk bij Vlassak leuk én leerzaam. Je blijft je ontwikkelen en bouwt zo samen met ons aan de leukste projecten én aan jezelf.

Klinkt goedKlik op een van de vacatures die het beste bij je past. Neem contact met ons op via werkenbij@vlassak.nl

Liever een appje sturen? Dat kan! App ons via 06 – 280 672 70. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Eveline Engelen, HR Adviseur via het telefoonnummer 0495 – 491 229.

true
LeerlingMallenmaker_Vacature1
(leerling) Mallenmaker

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen én mensen met misschien wat minder ervaring, maar wel met passie voor de bouw. Past dit bij jou? Stuur ons gerust een appje, berichtje of bel ons even!

 

Laat je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.