Goed in het bouwen en onderhouden van relaties

Vlassak bouwt verder & kijkt vooruit

Al bijna 90 jaar realiseren we de meest uiteenlopende gebouwen en projecten. Altijd op onze eigen manier, steeds weer op zoek naar oplossingen om het zo slim, praktisch en betaalbaar mogelijk te maken. Waar we bij Vlassak ook goed in zijn, is het bouwen en onderhouden van relaties.

Afspraak is afspraak
Met veel van onze opdrachtgevers werken we al heel lang samen. Dat zegt eigenlijk alles. Bij ons geldt nog altijd: afspraak is afspraak. Elkaar de hand schudden en er samen een succesvol project van maken. Als de kopers en bewoners tevreden zijn, zijn wij dat ook.

“We beleven net zoveel plezier aan een hele serie woningen die perfect binnen planning wordt opgeleverd als aan een betonelement dat naadloos past.”

De menselijke schaal van een familiebedrijf
Vlassak is een echt familiebedrijf. Bij ons draait het vooral om de mensen. Onze vakmensen máken Vlassak, dat zullen we nooit uit het oog verliezen. De betrokkenheid, ervaring en de kennis binnen ons bedrijf danken we allemaal aan onze medewerkers.

Vier bedrijven, één Vlassak
Naast een familiebedrijf zijn we inmiddels ook een familie van bedrijven, met een eigen aannemingsmaatschappij, betonbedrijf, timmerbedrijf en Bouwcenter Budel. De grote meerwaarde is dat we hierdoor veel expertise in huis hebben en deze kennis ook continu met elkaar delen. Tegelijkertijd werken alle bedrijfsonderdelen volledig zelfstandig. Zo houden we de organisatie compact en schakelt u alleen met de onderneming die voor u relevant is. Zodra het van meerwaarde is voor een project vinden we elkaar.

Zo werken onze bouwvakkers het liefst met de kozijnen van ons timmerbedrijf. Als er prefab metselwerk op maat nodig is, vragen we onze betonspecialisten. De inkoop van materialen en het eigen transport van ons Bouwcenter leveren vaak het nodige voordeel op. We maken graag zoveel mogelijk gebruik van eigen materieel, van mobiele torenkranen tot steigers.

De praktische bouwspecialist
Steeds vaker zitten we steeds vroeger aan tafel. Hoe eerder u ons bij een project betrekt, hoe beter wij kunnen adviseren. We voelen ons comfortabel als de bouwspecialist met de nuchtere, praktische blik. Tussen de esthetische focus van de architect en de zakelijke focus van de opdrachtgever, kijken wij naar uitvoerbaarheid, haalbaarheid en betaalbaarheid van een project.

Oog op de toekomst
Vanzelfsprekend nemen we ook onze verantwoordelijkheid voor de volgende generaties. Duurzaam is voor ons vooral een kwestie van doen. Zo zijn onze bedrijfsgebouwen inmiddels elektriciteitsneutraal en bevatten onze betonnen elementen de maximaal toelaatbare hoeveelheid gerecyclede grondstoffen.

Alles telt op tot een toekomstbestendig bedrijf dat vandaag aan uw wensen voldoet en meebouwt aan een betere wereld voor morgen.

Certificaten en keurmerken

Vlassak Timmerbedrijf

Aangesloten bij:

Kennismaken?

Wilt u meer weten over Vlassak en dan
vooral wat we voor ú kunnen betekenen?
We horen graag van u. 
Laat uw
gegevens achter, 
dan nemen we
snel contact met u op.

Kijk voor het laatste nieuws alvast 
op onze Facebook-pagina.

Stuur ons uw bericht via onderstaand contactformulier en we nemen
z.s.m. contact met u op.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.