Maatwerk betonoplossingen

Vlassak Betonbedrijf

Middelgrote en grote aannemers uit heel Nederland vinden de weg naar Vlassak Betonbedrijf. We leveren maatwerk betonoplossingen voor wanden, balkons, galerijplaten, trappen en meer.

Met een eigen vlechterij, mallenmakerij en transport verzorgen we alles zelf. Daardoor geniet u niet alleen van maximaal creatieve mogelijkheden in beton, u weet zeker dat alles wordt geleverd volgens specificaties, planning en budget.

Heeft u speciale wensen of een vooruitstrevende architect? Bij Vlassak kijken we nuchter naar de praktische haalbaarheid én verleggen we graag grenzen in beton. Verschillende kleuren en 3D reliëf en profielen zijn mogelijk, evenals steenstrips die we in het betonelement storten. Elke steenstrip wordt in het element verwerkt en daarna afgewerkt, zodat het volledig authentiek oogt, maar veel sneller en efficiënter is gerealiseerd.

Voor een gedeelte van de productiecomponenten werken wij graag samen met onze vaste onderaannemers. Wij leveren onder meer aan Ouwehand Bouw, Vink Bouw, Huybregts Relou, Kroon & De Koning, Ballast Nedam en ABB. Coöperatief zijn wij trotse partner van Trebbe HoogWonen.

Zoekt u een zakelijke partner in beton die creatief en flexibel meedenkt en op tijd levert? Neem direct nog contact met ons op.

De beste vakmensen van de regio werken bij Vlassak.

Waar wil jij het liefst werken?

Projecten betonbedrijf

Loydpier
Opgeleverd
Loydpier, Rotterdam

Nieuws betonbedrijf

Jubileum-Hennie-web
Hennie 25 jaar in dienst
1 september 2023
Loydpier-web_1
Laatste transport naar de Loydpier - Vlassak Betonbedrijf
15 juni 2023
Jubileum-Jack-web
Jack 12,5 jaar in dienst
8 mei 2023

Samenwerken?

We beleven net zoveel plezier aan
een hele serie woningen die perfect
binnen planning wordt opgeleverd,
als aan een betonelement
dat naadloos past.

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij snel contact met u op.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.