Dé bouwpartner van ontwikkelaars en woningcorporaties

Vlassak Aannemings-maatschappij

Vlassak Aannemingsmaatschappij is dé bouwpartner van ontwikkelaars en woningcorporaties door heel Brabant en Limburg. We zijn gespecialiseerd in seriematige woningbouw en dagelijks onderhoud. Daarnaast verzorgen wij renovaties, groot onderhoud en utiliteitswerken.

Typerend voor onze aanpak richting ontwikkelaars en corporaties is flexibiliteit. Bij ons is niets vooraf al in beton gegoten. Wat uw plannen ook zijn, we denken graag met u mee over de slimste en efficiëntste manier om uw project te realiseren. Onze eigen vakmensen voeren de volledige bouw uit, u schakelt steeds met uw vaste contactpersoon bij Vlassak.

Vanuit de afdeling kopersbegeleiding worden kopers gedurende het bouwproces begeleid. Onze koperbegeleiders onderhouden contact over de wensen van meer- en minderwerk, zowel fysiek aan tafel als via een online kopersportaal. Op deze manier waarborgen we een vlot proces en een goede klanttevredenheid gedurende het project.  

Neem gerust een kijkje bij onze actuele projecten. Zo krijgt u alvast een indruk van onze veelzijdigheid. Naast nieuwbouw wordt ons ook regelmatig renovatie, groot onderhoud of een utiliteitsgebouw toevertrouwd. Dat zegt iets over ons vakmanschap.

We zijn erg trots op bijzondere realisaties zoals het gemeentehuis van Budel en dat van Waalre. Het grootste gedeelte van onze bouwprojecten worden uitgevoerd in opdracht van projectontwikkelaars, CPO of vastgoedbedrijven. Daarnaast kennen wij jarenlange samenwerkingen met onze leveranciers en onderaannemers.

Zoekt u een zakelijke partner waarop u kunt bouwen? Neem direct nog contact met ons op.

Certificaten en keurmerken

Aangesloten bij:

De beste vakmensen van de regio werken bij Vlassak.

Waar wil jij het liefst werken?

Projecten aannemingsmaatschappij

Ham
Opgeleverd
Appartementen_Echt2
In uitvoering
Appartementen_Capu3
In uitvoering
De Capucijner, Budel

Nieuws aannemingsmaatschappij

Grind&Zand
De wereld van Zand en Grind
19 januari 2023
Andre_Vacature
Vacature: Kraanmachinist
15 november 2022

Samenwerken?

Hoe eerder u ons bij een project betrekt,
hoe beter wij kunnen adviseren.

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij snel contact met u op.

Veelzijdig

Vakmanschap

Vertrouwen