Productie en levering van kozijnen in eigen hand

Vlassak Timmerbedrijf

Vlassak Timmerbedrijf is ontstaan uit eigen behoefte. We zagen dat de kwaliteit van geleverde kozijnen sterk wisselde en zijn onze eigen productie gestart. Dat is kenmerkend voor Vlassak: we nemen de zaken graag in eigen hand. Daardoor zijn we nu verzekerd van perfect passende kozijnen bij al onze bouwprojecten. Onze productie is afgestemd op interne afzet. De capaciteit die over is, zetten we graag in voor een aantal vaste collega-timmerbedrijven.

Dat we zelf binnen- en buitenkozijnen vervaardigen, heeft als voordeel dat we deze tegen concurrerende prijzen kunnen aanbieden. Bovendien kunnen onze timmerlieden makkelijk aan bijzondere wensen voldoen. Zo nu en dan maken we ook graag specialistisch werk, bijvoorbeeld voor renovaties of architectonische nieuwbouw.

Binnen het timmerbedrijf automatiseren we een deel van de productie. Zo produceren we efficiënt voor onze eigen bedrijven. Met modulaire oplossingen versnellen we de verwerkingstijd en houden we de vaart in elk bouwproject.

Zoekt u een zakelijke partner voor (speciale) binnen- en buitenkozijnen? Vraag gerust of er ruimte is in onze planning. Neem contact met ons op.

De beste vakmensen van de regio werken bij Vlassak.

Waar wil jij het liefst werken?

Projecten timmerbedrijf

laarveld-Vlassak-bv
In ontwikkeling
Kroonhoef
Opgeleverd
Kroonhoef, Eindhoven

Nieuws timmerbedrijf

dag-van-de-bouw-2024
8 juni 2024 - Dag van de Bouw
6 mei 2024
Jubileum-Hennie-web
Hennie 25 jaar in dienst
1 september 2023

Samenwerken?

Onze bouwvakkers werken het liefst met
kozijnen van ons eigen timmerbedrijf.
Deze seriematige productie wisselen
wij graag af met specialistisch werk.

Laat uw gegevens achter, dan nemen we snel contact met u op.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.