Materialen en gereedschappen die wij zelf ook gebruiken!

Bouwcenter Budel

Bouwcenter Budel heeft alles voor de professional en doe-het-zelver. We hebben ruim 10.000 producten op voorraad. Van bouwmaterialen tot beschermingsmiddelen, van gereedschappen tot sanitair.

Bouwcenter is veel meer dan een bouwmarkt. Met Vlassak als drijvende kracht achter Bouwcenter Budel mag je bij ons rekenen op deskundig advies. Veel van de producten die we verkopen, gebruiken we zelf ook in onze eigen bedrijven. Daardoor ben je er bij Bouwcenter Budel altijd zeker van dat je de juiste materialen en gereedschappen koopt.

We weten dat het werk altijd moet doorgaan, dus gaan we al om 07.30 uur open. Zo haal je mooi op tijd je spullen op en kun je snel door naar je volgende klus. Liever bezorgen? Dat kan. We hebben eigen vrachtwagens en leveren voordelig en snel door heel Nederland en België.

Kom gerust langs in onze bouwshop aan de Burgemeester van Ginnekenstraat 18-20 in Budel. Hier vind je ook showroomgedeelten met een mooie collectie tegels, sanitair, gevelstenen, – bekleding en dakpannen. We helpen je graag.

Bouwcenter Budel: weet hoe ’t werkt!

De beste vakmensen van de regio werken bij Vlassak.

Waar wil jij het liefst werken?

Samenwerken?

Profiteer van onze eigen inkoop
van materialen en transport.
Neem contact met ons op en ontdek
hoeveel voordeel Bouwcenter Budel
u kan opleveren.

Laat uw gegevens achter, dan nemen we snel contact met u op.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.