12 oktober 2021

Yannick Paredis

Wij bouwen, onderhouden en renoveren niet alleen, maar wij zetten ons ook in voor de lokale initiatieven. Daarnaast sponsoren wij ook een aantal sportverenigingen. In het bijzonder tafeltennisser Yannick Paredis uit Budel.

Yannick was nog maar 5 jaar oud toen de eerste symptomen van zijn hersenaandoening, genaamd gegeneraliseerde dystonie zichtbaar werden. Op zijn achtste kreeg hij middels een operatie een diepe hersenstimulatie. Tot het niet meer kon is hij blijven voetballen. Op een gegeven moment was dat ondanks het positieve resultaat van de operatie geen optie meer. Zijn vader speelde tafeltennis en door hem is hij deze sport gaan proberen én met succes!

Nu is hij 17 jaar, combineert hij zijn studie met trainingen op het Topsportcentrum Papendal en maakt hij deel uit van het parateam-NL tafeltennis. Zo zie je maar wanneer je iets echt wil, dan kun je het bereiken. Yannick heeft een doel voor ogen en dat is tafeltennissen op de Paralympische spelen in Parijs 2024. Mocht zijn doel te hoog zijn voor dan, wil hij er zeker staan in Los Angeles 2028!

Volg ‘m op www.yannickparedis.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.