Opgeleverd

De Capucijner, Budel

Op de voormalige locaties van schoenenwinkel Tasko en het voormalige Rabobankkantoor worden door de Budelse projectontwikkelaar Lammers Real Estate 35 huurappartementen gerealiseerd, met daaronder een commerciële ruimte van ruim 600 vierkante meter.

De middeldure appartementen zijn 75 tot 110 vierkante meter groot. Als alles volgens planning verloopt gaan ze eind 2023 in de verhuur. Op dit moment lopen er gesprekken over de invulling van de commerciële plint. 

➡️ Bekijk hieronder de vorderingen van het project!

 
september 2023

We bevinden ons momenteel in de drukke afwerkingsfase.

Het stucwerk, spuitwerk en tegelwerk zijn grotendeels voltooid en op dit moment worden de sanitaire voorzieningen geïnstalleerd. Voor de komende weken staat het volledig water- en winddicht maken van het gebouw op de planning, wat inhoudt dat we de beglazing van de houten kozijnen en buitendeuren zullen plaatsen. Daarna start het schilderwerk van de buitenzijde en loopt de bouw keurig volgens planning.

mei 2023

De laatste verdieping is inmiddels bereikt.

Daarmee zijn we over de helft van de bouw! Ondertussen zijn onderaannemers begonnen met de (voorbereidingen voor) elektra- en installatiewerk.

Aan de buitenzijde is het gevelmetselwerk goed op weg, waarmee ‘De Capucijner’ nagenoeg zijn definitieve vorm krijgt.

december 2022

Momenteel zijn we volop bezig met de ruwbouw. We voeren metsel- en lijmwerk uit aan dragende binnenwanden en leggen betonnen verdiepingsvloeren. Net voor de kerstvakantie zijn de breedplaatvloeren van de 3e verdieping gelegd.

juni 2022

De betonvloer van de kelder is op 16-06-2022 gestort. 

Vervolgens zijn de betonwanden van de kelder gestort en is het betonwerk van de kelder gereed voor de bouwvakvakantie 2022.

   

januari 2022
Artist Impression
Ontwerp door Architectenburo ZIJN

Projecten

Laarveld-web-Vlassak-bv_4
Opgeleverd
Web-Oolderveste-poort-Vlassak-bv_8
Opgeleverd
Grevenbicht-december-2023-Vlassak-bv_1
Opgeleverd
Awt Poskentoar, Grevenbicht

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.